Loading color scheme

Tapasztalataink azt tanították, hogy bármely informatikai kérdés megoldható vagy megmunkálható, s bármilyen típusú vállalkozásnak szüksége lesz végül egy jól működő informatikai megoldásra.

Adat virtualizáció

Végül majdnem minden típusú vállalkozásnak szüksége lesz, hogy a működési és/vagy ügyféladatai virtualizáltak legyenek helyi vagy külső megoldással.

IT due diligence

Távoli irodai támogatásunkkal és sürgősségi informatikai szolgáltatásainkkal az Ön vállalkozása teljes mértékben biztosítva lesz, bármilyen hibás működés is jelentkezik.

Üzletág specifikus szoftver

Minden egyes üzletág saját iparági szabványos szoftverrel és hardverrel rendelkezik. Mi megértjük az Ön üzletét, legyen az bármilyen jellegű is.

Felkészítettük a hardvert és a szoftvert, valamint optimalizáltuk az informatikai irodai folyamatokat, lehetőségek szerint virtualizáltuk a munka és/vagy az ügyfelek adatait.

Van néhány fontos elvünk, melyet követünk valamennyi művelet esetében:

  1. Az üzleti folyamatokat optimalizáljuk és megkönnyítjük.
  2. Optimalizáljuk az árakat, hogy a szolgáltatás megfizethető legyen.
  3. A legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, ezáltal széles körű informatikai megoldásokat kínálunk.

Bármi legyen is az informatikai probléma, bármilyen szoftver vagy hardver, amelyet telepíteni vagy szervizelni kell, megoldjuk! Az egyes konkrét témákat körbejárjuk, megértjük a technikai és az üzleti igényeket, végül megtaláljuk az optimális megoldást. Teljes körű informatikai megoldások nyújtása az üzleti vállalkozások számára, ez az, amiért nap mint nap dolgozunk.

Új informatikai szakembereket, rendszergazdákat keresünk egész évben! Kattints ide, ha szeretnél tagja lenni az IT-problémamegoldó csapatunknak!

Sürgősségi informatikai támogatás

Nagyon gyakran egy kis "ütközés" is okozhatja a teljes üzleti leállást... Ennek elkerülésére, használja az informatikai sürgősségi támogató szolgáltatásunkat!

Távoli irodai támogatás

Ha a munkatársai bármilyen technikai problémával küzdenek, ne habozzon segítséget kérni valamely támogató kollégánktól!

Hálózat adminisztráció

Napjainkban minden üzleti tevékenységet össze kell kötni az internettel vagy egy helyi számítógépes hálózattal... Mindkettőt meg tudjuk oldani!

Irodai rendszerek telepítése

Szabványos, univerzális megoldásokat kínálunk az irodai informatikai eszközök és hálózatok telepítéséhez és működtetéséhez

Felhő konfigurációs beállítások

Végül minden vállalkozásnak szüksége lesz az adatok virtualizálására. A legjobb felhő alapú rendszermegoldásokat kínáljuk az iparágban!

Iparág-specifikus HW/SW megoldások

Számos vállalkozással dolgozunk, ezért rengeteg specifikus informatikai rendszert ismerünk.